Sunday, 29 January 2012

family | western | macaroon | KLCC

Asalamualaikum

Hm..korang layan gambar jela ye.aku tetiba tak ada idea nak taip apa. kosong ! blurrr ..!! memang aku buat blog ini untuk menempek gambar aje. sampai kawan aku sendiri tegur kalau nak buat entri baru, kasi laa karangan sikit.but heyy.. gambar menceritakan segalanya ok. tapi takpe setiap gambar ada huraiannya.dun worry laa.hehe.. so enjoy.. (^^)


aku ritu ada makan kat area taman keramat, FISKE STEAKHOUSE. mak aku suggest makan kat situ sebab berbaloi kalau nak western food. bagi aku ok laa. not bad :)
 taraaaa
  ini menu yang aku pilih..
special beef steak (grilled)
  • searve with coleslow
  • fresh vegetable
  • baked potato
  • mashed potato
  • yang specialnya adalah spaghetti
  • harga RM16.00 sahaja
yang ini pula 

bread butter pudding with
  • cremel sauce and vanilla
  • ice-cream
  • RM6.50 sahaja

yesss ini laa gaya orang hidup senang lepas makan western (its me)
Y(^.^)Y
then lepas dinner semua tu mak aku suggest plak nak pergi KLCC
hahaha
penuhi permintaan aku sebenarnya
yela aku nak sangat makan macaroon kat sana
last last pergi juga..
never expect bila mak aku ajak pergi sana
tapi kalau da ajak aku on sajaaa..
hehe..

muka budak tak ada perasaan.hahaha

aummmm~~

fyi gambar adik aku lagi banyak daripada aku sebenarnya
so aku letak aje laa gambar dia :)


 ok balik pada cerita yee
aku beli macaroon ini kat chocolat world
stall kecil sahaja
aku beli adalah dalam 3biji macaroon camtu
setiap macaroon berlainan perisa yee
hazelnut | red velvet | chocolate


 hm setakat tu jela kot
aku pon tak tau nak letak gambar ape agi
so ini jela buat untuk tatapan umum
huhu :)

-the end-

No comments:

Post a Comment