Sunday, 18 September 2011

Bermula kehidupan sebagai mahasiswi

Asalamualaikum


hai~sejuk aje dok kat batu pahat ni . bru lepas hujan en . nyaman je rasa . so kat sini aku nk amik kesempatan taip entri baru . well da nk 2minggu aku dok sini . so far so gooood ! happy ! kawan2 ramai . org tersayang dok dekat .budak bilik pon slumberr abis :) mmg tiap2 hari aku tersenyum tergelak jela . syukur Alhamdulillah atas kurniaan yg diberikan oleh-Nya ;D

ohw yee klu ko nk tahu , kat uthm ni rmi jgk laa yg aku kenal . ada yg dri tknik sepang . n selebihnya ramai ex-kmtk . smlm ada reunion ex-kmtk . tapi aku xdpt gi disebabkan demam . sumpah xlarat semlm . sedihh :(

ape lagi nk cite yee . buntu buntu -.-'' ok laa . aku nk gitau sbjk yg aku amik kat uthm . kat sini aku dpt civil engineering of coz . dgr cite satu2nye kos perdana kat sini :D antara sbjk yg aku belajar :- matematik kejuruteraan (ingatkan da xjmpe laa nate ni ag T.T ) , statik&dinamik , pgajian islam , bi , pemuliharaan alam semulajadi , kenegaraan&pembangunan mutakhir malaysia . ohw yee aku kat sini amik BAHASA JERMAN (perlu ke capital letter -.- ) batak sungguh ! peduli ape hakuhh ! haha ..

aku cukup bertuah tau sbb sekelas gn roomate aku sendiri (Aezaty Ahmad) kiteorg mmg ngam since dr matrik ag . kat mtrik pon stu bilik , kat u pon stu bilik . well pakat kot :D hehe . yg bole dpt sekelas 2 mmg rezeki aku laa (Alhamdulillah) . sbb bole dpt sekelas 2 atas permintaan seorg kawan yg nak tuka group gan aku . aku mula2 dpt group C (memandangkan ijat gan rmi kwn ag group D) then dpt laa tuka .
org len dok sibok cri mmbe len sbb nk tuka group , aku senang2 je dpt . 2la namanye rezeki/tuah :'>

(syarah,lily,ijat)

ex-kmtk (awam)

ex-kmtk (elektrik)

khusyuk sgt ! ijat tayang fon ow..
kolej kediaman tun fatimah
(pic google)

sambare..
sambarewa..
lu sama lu..
wa sama wa..
lu jgn cemburu sama TUN FATIMAH..
... ooo.. TUN FATIMAH..
AUUMMM..
TUN FATIMAH..
AAUUUMMMM!!!!! 
hahahaha :D
sory la gmbr xbanyak.gmbr ada tapi..memandangkan aku pnjm lappy sis ecah,so xreti nk msukkn gmbr =.=''  
k la . papai :D

No comments:

Post a Comment