Tuesday, 20 September 2011

Baking Time !

Asalamualaikum


haha...dulu time cuti panjang abis matrik 2 , keja aku men games ni laa . BAKING LIFE . aku sebenarnye terpengaruh gan my Emak n my Adik . diorg men dulu . then aku pon cube2 la nak men menda alah ni . best laa jgk . mula2 jela . tapi bile da lamee 2 BOSAN . haha . well aku ni cepat sgt bosan gan stu benda . benda jela . mcm games or barang2 en . pastu msti beralih pada yg lain :) nak cite pasal mak n adik aku ni , diorg dr dulu mula men smpai skunk mmg org kata SETIA . tapi ape yg mmbuatkan aku heran+bangga , diorg ni xputus2 minta request kat aku -.- haha . kkdang aku layan kkdang x ;p (sorry mak n wani) -akakmmgpemalas-

-sekian-

No comments:

Post a Comment