Friday, 5 August 2011

Tak sabar bulan September nnti !

Asalamualaikum
aku just nak gtau september nnti (7/9/2011)
aku bakal smbung degree kat 
Universiti Tun Hussein Onn Malaysia 
universiti pilihan aku sendiri :) 
yang paling penting kos yg aku dpt iaitu Sarjana Muda Kejuruteraan Awam Dengan Kepujian.
Alhamdulillah aku bersyukur sangat bile dpt tau yang aku still ag gan sbjk awm ni.
dulu aku langsung xexpect bole smbung tuk kos ni.teringat time nk masuk tknik sepang dulu.
aku bukan ke main agi nk xnk tuk sbjuk ni.
(actually byk gak sbb npe rasa berat hati nk ke sne)
bayangkan la aku amik mse seminggu tuk pk psl ni.smpaikan mak ayah aku terpkse amik cuti semata mata nk bwk aku gi jejalan kat area sek 2.
smpai sne je mak aku pon amik kesempatan interview salah sorang senior.tnye keadaan sek 2 best o x.
tpi actually not bad r sek kat situ.aku stdy awm pon slow2sbb aku ni jenis lambat nk phm :p 
tapi lame2 ok la..tu yg kkdang aku pk balik ape la jadi ye if aku xmsuk sek 2.
hala tuju aku skunk cmne? thts y aku brsyukur n xrugi la msuk sek tknik sepang 2. 
tgok la skunk da bpe lame aku stdy sbjk awm ni.
2tahun kt sek.setahun kat mtrik nnti bile msuk degree,4tahun..

5 comments: