Monday, 29 August 2011

Shopping terakhir myb !

Asalamualaikum



haaa rini mcm semangat ckit nak taip entri baru . xtau la dr mne dtgnye semangat baru ni . siyes aku ckp baru2 ni aku agak down ckit . perasaan bercelaru . myb dok pk raya mcm xbest je tahun ni . xpon dok pk psl xlame ag nak smbung degree then xprepare pape agi !! agrhhh serabut pale otak aku tahu ! rasa nk nangis je .  ok berbalik pada cite...er cite ape ye..pening suda ! ak sbnrnye nak gtau la smlm aku kua gan family pi shopping . actually xde la shopping mne pon . takat beli barang dapur jela . ohw ye memandangkan aku baru je dpt WPP , so aku guna la en . wey duit raya kot . rm1500 . haha .. duit raya mendanye , KENA BAYAR BALIK kot ! hampeh hampeh . kalau bagi terus xpe gak en . huhu . Makanya aku pon guna duit 2 ckit . memandangkan aku ni mcm boros semcm , so aku kuakan rm100 jela . 2 pon rasa mcm byk ag tu , then bagi kat my mak soh pegangkan ag rm50 . Jadi kat aku ad rm50 la en . HEI NAK WT PE GAN RM50 TU !! aku jadi buntu seketika . nak beli ape ye . aku kena gak belanja ! bukan selalu ok kua jejalan then berbelanja sakan . teragak nk gi Watson so msuk la en.
tgok brg ape bole ak beli . pastu teringat nk beli BENDA YG MELEKAT KAT HIDUNG 2 . ape namanye la ye . argghh persetankan . aiseymen -.-'' haha smbung agi pastu xkan stu barang je en . then ternmpk plak mask . haa ape agi aku pon capai la en . pastu sunblock ! DONE !! malas da nak round2 cri barang ag !! kang dibuat xcukup plak duit , malu aku nnti :p

showw offfff !! haha

okthnxbai XD

No comments:

Post a Comment