Friday, 5 August 2011

Puasa !

Asalamualaikum 
thnz klu ada yg menyinggah ke blog aku ni 
aku baru je buat blog ni (sebelum ni penah wat tapi aku delete) 
btw memandangkan ak buat blog ni time puasa
so to uolls kat sana ak nk mgucapkan 
Selamat Berpuasa ! 
(yeah nak masuk hari ke-6 baru nk ucap la ye)
memandangkan aku xbyk stdy psl blog ni,so byk agi yang aku xtau.
ape yg mmpu buat,takat 2 jela.pape pon lau bole aku nk mintak tunjuk ajr dr korang yang semmgnye da pro psl blog ni.
xsalah en if aku bertnye psl nk setting semua blog.hope korang baik hati la tolong aku ye :D hehe..
tolong time bulan puasa bagus tau.leh dpt byk pahala :3

1 comment: